Over mij

Over mij


Wie ben ik

Mijn naam is Nancy Maathuis, ik ben geboren in 1961 en ik woon in Blauwestad. Sinds 2001 ben ik Reiki-master en sinds 2002 Bachbloesemtherapeut. Destijds was ik asielbeheerster van het dierenasiel in Winschoten, ik heb daar vele dieren met goed gevolg behandeld. Vanaf mei 2015 heb ik twee jaar de seminars “Essentielle Psychologie” gevolgd op “Landgoed Barlemanje” in Bockhorst (Duitsland). Ik heb daar geleerd mijn hart te volgen en dit is wat ik met erg veel plezier nu ook doe.

 

Touch of Matrix

Via een vriendin werd ik gewezen op de Touch of Matrix. Begin 2016 heb ik in Enschede een introductie gehad bij de grondlegger, Gunther de Jong. Wat ik in die twee dagen aan resultaten zag deed mij verbaasd staan. Deze ervaringen waren zo overweldigend dat ik direct besloot de opleiding voor het therapeutentraject te gaan volgen. In januari 2017 heb ik mijn therapeutenopleiding Touch of Matrix met goed gevolg afgerond.

 

Behandelingen

Ik ben sinds elf jaar de eigenaar van een kleinschalige zorgboerderij. Ik heb  meerdere jonge vrouwen op de dagbesteding gehad die ernstig getraumatiseerd waren door misbruik/mishandeling in hun jeugd. Ik behandel nu vaak mensen met dit thema en ik kan helemaal blij worden als ik zie hoe goed de Touch of Matrix voor hen werkt. Maar het komt voor dat mensen zich hier helemaal niet bewust zijn van onderliggende problemen. Trauma’s worden dan ergens in het lichaam opgeslagen en blijven doorwoekeren, soms tot iemand ziek wordt. Ik heb iemand behandeld die kwam voor een koemelkallergie, maar zij bleek ook een groot onverwerkt jeugdtrauma te hebben.

 

Positieve reacties

Het is fijn als hierop gewerkt mag worden en mensen een last hebben kunnen loslaten. Vaak heb ik tijdens de behandeling contact met het Universum, waardoor ik toegang heb tot meer informatie. Ik krijg hierop positieve reacties, mensen durven door de behandelingen soms een heel andere weg in te slaan in hun leven. Naast mensen behandel ik ook dieren, vooral met paarden en honden heb ik succes