Mediumschap

Mediumschap


Mediumschap

Ik ben medium, maar om een gedegen ondergrond te krijgen en mijn mediumschap te verfijnen, ben ik  in September 2017 gestart met de 3 jarige opleiding Medium bij de Academie voor Mediumschap en healing in Naarden bij José Gosschalk.

 

Wat is een medium?

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen. Een medium is iemand die zich open stelt, via haar innerlijk kanaal, zodat overledenen vanuit hun wereld, via het medium, verhalen en feiten kunnen vertellen/laten zien over het verleden of het nu.

 

José Gosschalk

José Gosschalk, die de opleiding verzorgt, heeft de 4 jarige docentenopleiding bij het wereldberoemde Arthur Findlay College in Engeland afgerond. Doel van deze opleiding om mensen in Nederland, een niveau van training te geven, dat hoog genoeg is om toegelaten te worden tot Engelse SNU training and awardscertifikaten. SNU betekent: Spiritualists National Union. De Engelse SNU-training and awards-opleiding is een professionele opleiding, die een standaard neerzet, welke europees erkend is, -en een norm gaat worden binnen Europa en berust op een lange traditie en deskundigheid.

Ik geef (nog) geen betaalde consulten waarin ik gebruik maak van mijn mediumschap. Het is fijn dat mijn vrienden mijn mediumschap erg kunnen waarderen, maar vrienden zijn niet objectief. Daarom wil ik, voordat ik betaalde consulten geef, eerst uitgebreid mijn vaardigheden toetsen bij José Gosschalk.

Vaak krijg ik tijdens een Touch of Matrix behandeling wel informatie uit het universum als ik me hiervoor open stel, indien je dit wenst, wil ik dat met je delen, maar geef dat voor de behandeling even aan.