Ervaringen

Ervaringen


Ervaringen met Aardkinderen

Lees hieronder alle ervaringen over de behandelingen welke ik aanbied.


Ervaring van kim

" Ik heb ontzettend veel moeite met rekenen en zak dus ook regelmatig voor toetsen. Nancy kwam met het idee om mij de avond voor mijn toets wat '' energie'' toe te sturen zodat ik wat rustiger ben tijdens de toets. Mijn concentratie voor rekenen is dan ook minimaal en krijg regelmatig black outs. Bij de eerste toets heeft nancy mij wat energie toe gestuurd. Ik was wel zenuwachtig voor mijn toets maar het zat mij niet in de weg en ervoer een soort rust in mijn hoofd.Ik kreeg geen black out en de prikkels om mij heen kon ik beter verdragen. Ik had dan ook een voldoende op mijn toets die ik voor de 3e keer moest herkansen! Ditzelfde ook gedaan bij het tweede deel van de toets en weer met goed resultaat! Ik ben opgelucht dat dit goed helpt bij mijn black outs en concentratie problemen. dankjewel nancy! liefs, kim."

Ervaring van 1958

"En..... eindelijk, daar is dan de verlossing. Na vele gebeurtenissen in mijn leven kom je dan op een pad waarvan ik meende dat dit niet voor mij was. Altijd onder druk geleefd en vele dingen zo ver weggestopt. Maar je ontkomt er niet aan, alles openbaart, als het niet geestelijk is dan komt het wel lichamelijk tot uiting door dat je ziek wordt en je niet weet waardoor. Via een opleiding er achter gekomen dat er misbruik van mij is gemaakt in mijn vroege kindertijd ( achteraf valt alles op het plek door geuren en benauwde/ misselijke gevoelens die er altijd waren ). En dan komt Nancy op mijn pad. En wat zij bij mij los heeft mogen maken...… niet te beschrijven. Een paar behandelingen mogen ontvangen en ze zei bij de eerste: Het kan zijn dat je het pas na een paar dagen voelt hoor. Nou, dat heb ik mogen ervaren. Jeetje, wat is er na twee dagen wat los mogen komen. Wist niet wat mij overkwam, had dit niet verwacht maar loslaten is loslaten en op wat voor manier dat maakt niks uit. Had wel even nodig om te herstellen en Nancy liet mij niet alleen, ze bleef contact met mij houden. En nu, nu voel ik mij bevrijd van de dingen die mij overkomen zijn en heb ik liefde en vergeving naar degene mogen sturen die oorzaak van deze problemen waren. Het is nu rustiger in mijn lijf en hoofd en sta open voor alle nieuwe dingen die ik mag meemaken/ ervaren. Ben milder geworden en sta OPEN voor de nieuwe wereld, dank dank dank Nancy. "

Ervaring van Brenda

"Lieve Nancy, Heel erg bedankt voor je hulp met mijn paard.Het process dat je in werking hebt gezet betekent dat Passionata en ik elkaar veel beter zijn gaan begrijpen. Ze heeft inmiddels veel aan me duidelijk kunnen maken - dat ze pijn had en dat ze moeite heeft om mensen met overgave te vertrouwen en te respecteren. Vertrouwen en respect, daar werken we nog aan. De osteopaat heeft haar pijn kunnen verhelpen en morgen ga ik naar de paardenfluisteraar die me wil helpen om onze relatie nog meer te verbeteren. Liefs, Brenda "