Ervaringen

Ervaringen


Ervaringen met Aardkinderen

Lees hieronder alle ervaringen over de behandelingen welke ik aanbied.


Ervaring van Lucy

"Ik had eet problemen, al mijn hele leven. Na de eerste behandeling waarna ik veel los heb gelaten zweten duizelig en ontlasting werden de blokkades losgelaten, in die week heb ik meerdere middag slaapjes gedaan en voelde wel een hoofdpijn band maar kreeg hem niet. Na de tweede behandeling had ik wat enge dromen die langs kwamen en de donkeren wolk was weg, de ui werd afgepeld en mijn puberteit kwam langs. Na de laatste behandeling kreeg ik even mijn Burn-out problemen terug alles kwam langs maar het ging ook allemaal weer apart om mee te maken en nu bewuster raar eigenlijk, de migraine kwam maar zette ook niet door, Wat een heerlijkheid. En mijn eet problemen, ik eet nu een stuk anders en met meer smaak een hele verbetering dank je Nancy."

Ervaring van Felice

"Wij kampten als ouders al 6 weken met slapeloze nachten door onze jongste dochter van 1,5. Ze bleef omhoog in bed kruipen om vervolgens te gaan huilen (van de kou/onrust). Dit gemiddeld 3 keer per nacht. Ten einde raad via via bij Nancy terecht gekomen. Zij kan op afstand healen (perfect voor deze Corona-tijd) en dit werkte dus meteen: wij schrokken na de eerste behandeling ‘s morgens wakker. Ze was niet één keer wakker geweest! Heel onwerkelijk maar ook heerlijk om weer door te kunnen slapen. Na 6 weken non-stop gebroken nachten kunnen wij bijna elke nacht weer doorslapen. Toen ik Nancy vroeg ze dit voor elkaar kreeg vertelde ze dat ze blokkades weg haalde die Evy in de weg zaten om door te kunnen slapen. Dit in een notendop, maar voor ons meisje (en ons) zijn we blij met de rustiger nachten. "

Ervaring van Ellen

"Eva Bij onze dochter Eva is in Juli 2019 een kwaadaardige bottumor onderaan haar ruggetje vastgesteld. Eva was toen 2 jaar. Eva had een overlevingskans van 20-30 procent. Nancy is 4 dagen na de eerste chemokuur begonnen met Touch of Matrix en/of transhealing. De tweede kuur werd vervroegd omdat Eva veel buikpijn had. De artsen dachten dat de tumor aan het groeien was. Voor de tweede kuur werd eerst een MRI gemaakt. Een paar dagen later, toen we de uitslag van de MRI kregen, zou blijken dat de tumor al met 80(!) procent was geslonken. Ook bij een operatie voor Eva heeft Nancy veel ondersteund met behandelingen. Eva hoefde na de operatie geen pijnstilling, dat vonden de artsen bijzonder. Eva krijgt langdurige behandelingen in het ziekenhuis, daarnaast geeft Nancy behandelingen ter ondersteuning. Eva heeft weinig bijwerkingen bij deze loodzware behandelingen in het ziekenhuis, is ontzettend fit en energiek. De behandelingen in het ziekenhuis zijn nog niet helemaal klaar, maar de overlevingskansen voor Eva zijn inmiddels gestegen naar 65 procent! "

Ervaring van Nynke Bonga

"Lieve Nancy, Na de eerste behandeling bij jou heb ik een bijzondere ervaring gehad die ik graag in dankbaarheid met je wil delen. Gisterochtend werd ik wakker met een verschrikkelijke hoofdpijn. Heftige druk achter mijn rechteroog, heel pijnlijk en heel bekend. Hoe harder ik probeerde het niet te voelen, hoe helderder het beeld werd van een ronddraaiende zwarte bal, ongeveer de grootte van een pingpongbal. Terwijl dit beeld duidelijker werd, durfde ik er voorzichtig naar te kijken en zag dat het een soort brok van samengebalde donkere emoties was. Ik voelde een groot verdriet, toen kwam al snel angst ook aan de oppervlakte en daaronder lag een eenzaamheid zo groot dat het bodemloos leek... Dat beangstigende me echt en voelde te groot om er in mijn eentje mee te dealen. Ik bleef die zwarte bal wel zien, zo helder, dat het leek alsof ik hem er gewoon met mijn hand uit kon pakken, alleen was ik bang dat ik mijn vingers letterlijk zou branden als ik de bal aan zou raken... Maar, en dat is nou het enorm bijzondere, aan het eind van de dag was de hoofdpijn weg, de zwarte bal weg, de druk achter m'n oog weg... En ik voelde mij kalm en rustig en enorm dankbaar ???? Vanochtend zag ik nog zwarte fladders aan de rechterkant, restjes van de bal (maar het joeg mij geen angst meer aan) en aan de linkerkant een zwart balletje ter grootte van een knikker, hetgeen ook niet zozeer beangstigend was. In het volste vertrouwen dat het zal oplossen wanneer het goed voor mij is ????"

Ervaring van Daniëlle Nieuwenweg

"Voordat ik bij Nancy kwam zat ik thuis met fybromyalgie klachten, ik sliep heel slecht en had weinig tot geen energie. Ik was overdag vaak uren lang heel koud en kon niet goed warm worden. Als ik na een uur of 3 weer warm werd, was mijn lijf uitgeput (terwijl ik alleen maar onder een deken had gelegen en kopjes gemberthee had gedronken om warm te worden). Eigenlijk wist ik me geen raad...Al na 1 behandeling van Nancy sliep ik als een blok (Dit is zo gebleven) en heb ik het niet meer koud gehad. Ook had ik veel minder last van de fybromyalgie. Deze ervaringen sterkte mijn geloof en vertrouwen in Touch of Matrix. Ik was daarvoor al bijna een halfjaar lang bezig met andere therapieën, gesprekken bij de psycholoog enz. Natuurlijk heb ik daar iets aan gehad, maar dit heeft niet de cirkel kunnen doorbreken waar ik in zat. Dankzij Touch of Matrix is dit wel gelukt. Ik ben Nancy dan ook erg dankbaar voor de behandelingen en hoop dat meer mensen dit pad gaan bewandelen om hun klachten op te lossen. De methode werkt gewoon heel snel. Al na 1 behandeling waren er blokkades opgelost. Ook een blokkade die ik helemaal was vergeten en had meegemaakt als kind van 9 jaar. Deze blokkade kwam na 33 jaar weer naar boven. Ik heb dus nooit beseft dat dit een blokkade is geweest. Deze blokkade zat vast in mijn onderbewuste. Al had ik nog een jaar met een psycholoog over mijn problemen gepraat, dan nog was ik me niet bewust geweest van deze blokkade...Heel bijzonder om mee te maken. Ik attendeer mensen in mijn omgeving met hun eigen problemen op Touch of Matrix en geef ze een kaartje van Nancy. Van mensen die vervolgens ook naar Nancy toe gaan hoor ik ook alleen maar positieve reacties. Voor mij een teken dat Touch of Matrix zeker werkt!"

Ervaring van kim

" Ik heb ontzettend veel moeite met rekenen en zak dus ook regelmatig voor toetsen. Nancy kwam met het idee om mij de avond voor mijn toets wat '' energie'' toe te sturen zodat ik wat rustiger ben tijdens de toets. Mijn concentratie voor rekenen is dan ook minimaal en krijg regelmatig black outs. Bij de eerste toets heeft nancy mij wat energie toe gestuurd. Ik was wel zenuwachtig voor mijn toets maar het zat mij niet in de weg en ervoer een soort rust in mijn hoofd.Ik kreeg geen black out en de prikkels om mij heen kon ik beter verdragen. Ik had dan ook een voldoende op mijn toets die ik voor de 3e keer moest herkansen! Ditzelfde ook gedaan bij het tweede deel van de toets en weer met goed resultaat! Ik ben opgelucht dat dit goed helpt bij mijn black outs en concentratie problemen. dankjewel nancy! liefs, kim."

Ervaring van 1958

"En..... eindelijk, daar is dan de verlossing. Na vele gebeurtenissen in mijn leven kom je dan op een pad waarvan ik meende dat dit niet voor mij was. Altijd onder druk geleefd en vele dingen zo ver weggestopt. Maar je ontkomt er niet aan, alles openbaart, als het niet geestelijk is dan komt het wel lichamelijk tot uiting door dat je ziek wordt en je niet weet waardoor. Via een opleiding er achter gekomen dat er misbruik van mij is gemaakt in mijn vroege kindertijd ( achteraf valt alles op het plek door geuren en benauwde/ misselijke gevoelens die er altijd waren ). En dan komt Nancy op mijn pad. En wat zij bij mij los heeft mogen maken...… niet te beschrijven. Een paar behandelingen mogen ontvangen en ze zei bij de eerste: Het kan zijn dat je het pas na een paar dagen voelt hoor. Nou, dat heb ik mogen ervaren. Jeetje, wat is er na twee dagen wat los mogen komen. Wist niet wat mij overkwam, had dit niet verwacht maar loslaten is loslaten en op wat voor manier dat maakt niks uit. Had wel even nodig om te herstellen en Nancy liet mij niet alleen, ze bleef contact met mij houden. En nu, nu voel ik mij bevrijd van de dingen die mij overkomen zijn en heb ik liefde en vergeving naar degene mogen sturen die oorzaak van deze problemen waren. Het is nu rustiger in mijn lijf en hoofd en sta open voor alle nieuwe dingen die ik mag meemaken/ ervaren. Ben milder geworden en sta OPEN voor de nieuwe wereld, dank dank dank Nancy. "

Ervaring van Brenda

"Lieve Nancy, Heel erg bedankt voor je hulp met mijn paard.Het process dat je in werking hebt gezet betekent dat Passionata en ik elkaar veel beter zijn gaan begrijpen. Ze heeft inmiddels veel aan me duidelijk kunnen maken - dat ze pijn had en dat ze moeite heeft om mensen met overgave te vertrouwen en te respecteren. Vertrouwen en respect, daar werken we nog aan. De osteopaat heeft haar pijn kunnen verhelpen en morgen ga ik naar de paardenfluisteraar die me wil helpen om onze relatie nog meer te verbeteren. Liefs, Brenda "